Loopbaanbegeleiding

Burn-out coaching

HSP coaching

Team coaching

Natuurlijk leiderschap coaching

Ontdek wat onze Pionears er zelf van vinden:LOOPBAANBEGELEIDING

Hoe zou het zijn om meer energie en plezier te ervaren in jouw job?

Om elke dag met zin naar het werk te gaan?


BURN-OUT COACHING

Ontdek jouw essentie en het geschenk van een burn-out

Onze maatschappij verwacht veel en wordt meer en meer onvoorspelbaar. Je loopt alsmaar sneller en daagt jezelf meer en meer uit. Je geraakt overprikkeld door de veelheid aan informatie die op je afkomt. Je wilt alles goed doen, en verliest daarin jezelf… je vindt het moelijk om nee te zeggen tegenover je collega’s, en neemt te veel werk aan.. en stilletjes aan dooft je kaarsje uit.

Een burn-out treft ongeveer 1 op 10 werkende Vlamingen.

Wanneer je in een burn-out belandt, zijn je lichaam en geest uitgeput. Ze vertellen je op dat moment: stop, het is genoeg, je batterijen zijn leeg. Naast het herstel van je fysieke lichaam door het nemen van voldoende rust, gezonde voeding en beweging, ligt het echte herstel in het ‘herprogrammeren van jouw systeem’. Immers, als het licht voor jou uitgaat dient er zich ook een prachtig geschenk aan: leren zien, voelen en ervaren waar jouw essentie zit en welke gedachten, overtuigingen en waardes jou in de weg zaten om jouw eigen pad te volgen.

Coaching met behulp van paarden helpt je weer op weg naar jouw unieke zijn. Ga jezelf niet meer uit de weg en ontdek dankzij de zachte en eerlijke feedback van het paard op jouw systeem wat jij nu nodig hebt.


HSP COACHING

Van last naar eigen (paarden)kracht

Het geheim? Paarden zijn niet zoals wij constant bezig in ons hoofd, ze zijn gewoon, hier en nu. Ze kunnen feilloos energie aanvoelen, en geven hierop onmiddellijk feedback. Elk paard kent zijn plek in de kudde, er heerst een duidelijke rangorde in de groep en er is een balans tussen geven en nemen. Ze zijn zeer sterk geconnecteerd met het geheel, van waaruit zij functioneren.

Leer via coaching met behulp van paarden hoe ook jij je weer verbonden kan voelen met jezelf en je omgeving en jouw hoogevoeligheid voor jou ipv tegen jou kan laten werken.


TEAM COACHING


Pionears begeleidt ook jouw team in haar ontwikkeling. In samenspraak met de leidinggevende of opdrachtgever ontwerpen we een groeitraject op maat. Hier vind je veel meer dan klassieke teambuildings waarbij vooral enkel het plezier en het samen ervaren voorop staat.

Uiteraard speelt het contact met de paarden ook hier een centrale rol en garanderen we een veilige en discrete omgeving. Een teamcoaching begeleid door onze coaches en paarden versterkt het groepsgevoel EN boort de leerpunten van het team aan. Zo begeleiden we je team naar een betere samenwerking met meer resultaat voor uw organisatie of bedrijf.
Een teamdag met de paarden levert inzicht in de processen die in je team nog beter kunnen stromen.


Natuurlijk leiderschap COACHING


Wij hebben jarenlange expertise in het begeleiden van bedrijven om ieders potentieel in natuurlijk leiderschap verder te helpen ontwikkelen. Via een intensief coachingstraject word je je bewuster van je eigen patronen en dynamieken en gaat energie weer stromen. Onze website specifiek rond ontwikkeling van natuurlijk leiderschap voor ondernemers en bedrijven vind je hier: www.pionears-leadingbynature.be

Door in interactie te gaan met de paardenkudde kom je in contact met je eigen innerlijke kudde (je familie, bedrijf, team). PAtronen weerspiegelen zich in het hier en nu, je krijgt voeling met wat jij nodig hebt om jouw eigen pad te bewandelen.