Volador

Volador is Spaans voor ‘de gevleugelde’. Hij is een PRE ruin (Pure Rase Espagnol), en heeft het talent om mensen vleugels te geven. Volador is heel gevoelig maar heeft best wel een pittig karakter. Hij is ideaal in het gidsen rond coachingsthema’s zoals leiderschap, assertiviteit en grenzen stellen. Volador is dol op lange wandelingen in de natuur.

Isa

Isa is een merrie shetland pony en was vroeger een echte sport pony. Ze is heel vriendelijk, geduldig en gevoelig. Ze heeft een heel groot hart en is een hele goede coach omdat ze heel zuiver is en ongefilterd.

Indie

Indie is een tinker met een hart van goud! Hij is heel erg slim, leergierig en respectvol. Hij is dol op grondwerk en ideaal om de eerste zitlesjes mee te doen en te proeven van hoe rijden in contact met jezelf en je paard voelt.

Josie & Rumi

Josie en Rumi zijn uitstekend in hun job als therapiehond en bieden veel zachte steun en aanwezigheid wanneer nodig!

Molly

Molly is een pittige en gevoelige tinker merrie. Ze is betrouwbaar, leergierig en voor een tinker best wel goed vooruit onder het zadel. Zij is een ideale coachingspony voor mensen die willen werken rond energiebeheersing en vertrouwen.

Zafir

Zafir is een heel puur , doodeerlijk en vurig paard. Hij is open en heel erg sensitief. Dit maakt hem een enorme spiegel in congruent zijn: hij aanvaardt geen dubbelzinnigheden of invullingen.

Hij is krachtig en reactief, en heel erg prikkelbaar. De zuiverste vorm van paardenkracht.